The Bay School

Early Childhood Center

The Bay School

The Bay School

Front entrance

The Bay School

The Bay School

Entrance to auditorium hall

The Bay School

The Bay School

Front entranceway

The Bay School

The Bay School

Reading alcove

The Bay School

The Bay School

Classroom

The Bay School

The Bay School

Kitchen

The Bay School

The Bay School

First floor plan

The Bay School

The Bay School

East elevation

The Bay School

The Bay School

South and west elevations

The Bay School

The Bay School

North elevation

This project contains the early childhood center for a Waldorf-inspired elementary school.  The campus has almost no developable land remaining and the early childhood center needed to be separate from the rest of the campus.  The building utilizes a thin area of land adjacent to the auditorium hall and develops the surrounding landscape for playground, entryway, and buffer.

@ 2020 by Bruce Stahnke. created with Wix.com

Email: bstahnke@midmaine.com                         Tel: 207 326 8877

  • LinkedIn App Icon
  • Yelp! App Icon
  • Facebook Basic
The Bay School

Reading alcove